CULTURA 18 ianuarie 2022

Concert cameral: „REGAL VIENEZ”

de Covasna Media | 1150 vizualizări

Centrul de Cultură Arcuş, în parteneriat cu Universitatea din Brașov, Facultatea de Muzică, organizează miercuri, 19 ianuarie 2022, de la ora 18, la Casa Bastion (loc. Sf. Gheorghe, str. Oltului, nr. 6), concertul cameral „REGAL VIENEZ”,  un recital susţinut de Orchestra Impressione. Șapte instrumentiști ai Filarmonicii din Brașov, care au dorit să-si extindă aria muzicală și să aducă un plus de armonie si ritm, au dat naștere unei frumoase colaborări.

Componența Orchestrei Impressione este următoarea: Alina Maria NAUNCEF – vioara I, art. instr. la Filarmonica din Brașov și conf. dr. Universitatea Transilvania – Facultatea de Muzică din Brașov; Mădălina GYÖRKE – vioara II, art. instr. la Filarmonica din Brașov;  Ioana PAPA – violă, art. instr. la Filarmonica din Brașov;  Vanda MÜLTHALER – cello, art. instr. la Filarmonica din Brașov;  Anca PREDA – pian, conf. dr. Universitatea Transilvania – Facultatea de Muzică din Brașov; Iulian HĂȘFĂLEANU – contrabas și bass electric, art. instr. la Filarmonica din Brașov; Ovidiu NAUNCEF – percuție, art. instr. la Filarmonica din Brașov.

În program:

1. Aragonaise din Opera „Carmen” – Georges Bizet

2. Les Toreadors din Opera „Carmen” – Georges Bizet

3. An der schönen blauen Donau – Johann Strauss, op. 314

4. Vergnügungzug – Johann Strauss

5. Künstlerleben – Johann Strauss, op. 316

6. Persisher Marsch – Johann Strauss, op. 289

7. Tik-Tak – Johann Strauss, op.365

8. Can Can – Carl Offenbach

9. Annen Polka – Johann Strauss, op. 117

10. Wiener Blut – Johann Strauss, op. 354

11. Unter Donner und Blitz – Johann Strauss

12. Sangerkust Polka – Johann Strauss

13. Tritsch Tratsch – Johann Strauss, op. 214

14. Radetzky Marsch – Johann Strauss

Accesul la concert va fi stabilit în limita locurilor disponibile și având în vedere obligativitatea respectării distanțării sociale și regulilor impuse de măsurile de protecție împotriva noului Coronavirus (SARS COV- 2).

Doritorii pot procura bilete din timp la sediul CCA din str. Oltului nr. 6, între orele 9–15, informații suplimentare la tel: 0267 373 651.

Bilet intrare concert: 20 lei.

Comunicat de presă

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.