CULTURA 24 noiembrie 2022

„Cine este Yop”, spectacol interactiv de animație despre frică și curaj, la TAM

de Daniela Luca | 647 vizualizări

Trupa ARTYA din Târgu Mureș vine la Sfântu Gheorghe cu un spectacol interactiv de animație pentru întreaga familie – „Cine este Yop”. Cei mici vor putea afla care este secretul curajului, spun organizatorii. Evenimentul va avea loc pe 1 Decembrie, la Teatrul „Andrei Mureșanu”, iar intrarea la cele două reprezentații, de la ora 9:00 și de la ora 10:00, se face pe bază de bilet. 

„Este un spectacol care abordează tema curajului și a fricii. Cei 4 prieteni, Yop, Mușki, Pușki și Ipi, pornesc într-o călătorie pe un nou tărâm, își fac noi prieteni și află care este secretul curajului. Prin intermediul cântecelor, dansului și dialogului amuzant, copiii pot înțelege ce e frica, când și de ce apare și pot învăța să își depășească temerile. Noi suntem trei prieteni și colegi de facultate: Andreea Dobrescu, Claudiu Ardelean și Georgiana Bighescu. Yop este un personaj internațional, dar pe 1 Decembrie va fi autentic românesc. Vă invităm să îl cunoașteți și să descoperiți ce este frica și cum putem să ne eliberăm de ea”, ne-a spus Andreea Dobrescu de la trupa ARTYA. 

Prețul unui bilet pentru un adult este de 20 de lei, iar pentru copii este 10 lei. Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0725.112.225. 

Spectacolul are o durată de 40-45 de minute și este recomandat copiilor de peste 3 ani, transmit organizatorii. 

Evenimentele dedicate Zilei Naționale a României se vor încheia pe 2 decembrie cu un concert al trupelor Zdob și Zdub și Sarmalele Reci. Acesta va începe la ora 20:00 și va avea loc la Arena Sepsi. Programul complet al activităților care se desfășoară în perioada 24 noiembrie – 2 decembrie este disponibil pe CovasnaMedia.ro.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.