CULTURA 6 mai 2021

Cel mai iubit concurs de talente, Saint George’s Got Talent, revine într-un format nou

de Covasna Media | 1301 vizualizări

Înscrierile, care sunt derulate exclusiv online, sunt deschise până pe 9 mai

Asociația de Tineret ECOU, împreună cu Háromszéki Ifjúsági Tanács organizează, în perioada 14-16 mai, încă o ediție a concursului Saint George’s Got Talent. După o pauză în anul 2020, concursul revine cu o structură schimbată, pentru a fi posibilă desfășurarea evenimentul, fără a pune în pericol sănătatea participanților.

Saint George’s Got Talent a fost una dintre atracțiile principale ale Zilelor Sfântu Gheorghe,  organizat în cadrul Curții Tinerilor. În fiecare an, mii de locuitori ai orașului veneau să îi vadă pe scenă pe cei mai talentați din orașul Sfântu Gheorghe și împrejurimi. Situația pandemică a împiedicat ca evenimentul să își continue tradiția de a aduna o mulțime de oameni în același loc, dar organizatorii au găsit o modalitate prin care acest eveniment poate continua.

Preselecțiile se vor desfășura exclusiv online. Fiecare participant trebuie să trimită un videoclip pentru a putea fi vizionat de către juriu, care, în cele din urmă va selecta 10 participanți în marea finală.

Finala se va putea viziona live, pe pagina de Facebook Ifjúsági Udvar/Curtea Tinerilor, în data de 16 mai 2021. În condiții de siguranță, într-o locație fără public și cu o echipă restrânsă, fiecare participant, pe rând, va avea pentru câteva minute scena la dispoziție pentru a convinge juriul că acesta este cel mai talentat din Sfântu Gheorghe.

Premiile concursului sunt următoarele: Locul I - 1000 RON, Locul II - 500 RON, locul III - 300 RON.

Modalități de înscriere

Echipa de organizare încurajează cât mai multă lume să se înscrie și să participe la ediția specială a concursului Saint George’s Got Talent.

Înscrierea se face completând formularul de înscriere, care poate fi accesat pe evenimentul de pe Facebook „Saint George’s Got Talent” sau poate fi solicitat direct de la organizatori, printr-un e-mail trimis pe tineret.ecou@gmail.com sau alice@miert.ro.

În urma completării formularului, fiecare participant va trebui să trimită un videoclip pentru preselecții pe una dintre cele două adrese de e-mail.

Termenul limită pentru înscriere este 9 mai a.c. inclusiv.

Sursa: Comunicat de presă - Saint George's Got Talent.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.