CULTURA 9 aprilie 2013

Caravana Concertelor - Concurs de muzică pentru copii și adulți

de Covasna Media | 951 vizualizări

Centrul de Cultură al Judeţului Covasna şi Consiliul Judeţean organizează un concurs de muzică numit Caravana Concertelor.

Scopul concursului este încurajarea şi sprijinirea ofertelor muzicale live de calitate în cât mai multe localităţi din judeţul Covasna, precum şi facilitarea accesului la aceste oferte muzicale pentru publicul de toate vârstele, dar şi descoperirea şi promovarea  interpreţilor şi formaţiilor muzicale de valoare, din judeţul Covasna.

Caravana Concertelor va avea două secțiuni: producții destinate copiilor de grădiniță și școală generală, și producții destinate adulților.

La prima secțiune pot participa formaţii, ansambluri muzicale şi artişti interpreţi, cu producţii muzicale destinate copiilor din categoria de vârstă mai sus menţionată. Repertoriul concurenţilor poate fi alcătuit din următoarele tipuri de piese pentru copii: prelucrări folclorice, piese inspirate din muzica populară, cântece populare, jocuri populare, melodii de dans, cântece pentru copii. Producţiile muzicale interactive vor beneficia de criterii de selecţie şi apreciere speciale.

La categoria producțiilor destinate adulților, formaţiile şi interpreţii individuali pot participa cu producţii muzicale retro, respectiv cu un repertoriu format din melodii din anii ’70 sau din filme vechi.

Pentru înscrieri concurenții trebuie să completeze o fișă de înscriere ce se poate descărcată de pe site-ul www.cultcov.ro, trebuie să prezinte repertoriul ales și să precizeze condițiile tehnice necesare prezentării producției muzicale. Termenul limită de înscriere este 30 aprilie, ora 13. Înscrierea în concurs se poate face personal, prin depunerea dosarului la sediul Centrului de Cultură al Judeţului Covasna, între orele 9-15, sau dosarul poate fi trimis prin poştă la adresa: Centrul de Cultură al Judeţului Covasna, Sfântu Gheorghe 520008, Piaţa Libertăţii, nr.2.

Premiile nu sunt de neglijat, câștigătorii celor două secțiuni vor beneficia de un turneu de 7 concerte în orașul Sfântu Gheorghe, iar organizatorii vor asigura onorariul formației, cheltuielile de cazare și transport, precum și condițiile tehnice necesare (sonorizare).

Pentru informaţii suplimentare despre concurs, contactaţi coordonatorul acestui proiect muzical, Babos Margit, la telefon 0757-047712, e-mail szmanyika@yahoo.com.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.