CULTURA 7 februarie 2023

Cântecul de la începuturi până în prezent 5 – concert cameral

de Covasna Media | 574 vizualizări

Centrul de Cultură Arcuș și Liceul de Arte „Plugor Sándor” organizează un spectacol muzical, care propune prezentarea cântecului de la începuturi și până în prezent. Acest spectacol este alcătuit dintr-o serie de concerte, care vor fi susținute lunar la Centrul de Cultură Arcuș.

Miercuri, 15 februarie 2022, de la ora 19.00, în Sala de Concerte a Centrului de Cultură Arcuș (Casa Muzicii, Sf. Gheorghe, str. Oltului, nr. 6), va avea loc al cincilea concert de canto și pian: Operele școlilor naționale din secolul XIX–XX. Concertul este susținut de profesorii Liceului de Arte „Plugor Sándor”: Sebestyén-Lázár Enikő – soprană, Babos Margit – soprană, Simon Piroska – soprană, Opra Kitti Fruzsina – soprană, Oláh Badi Alpár – tenor și Szőcs Botond – pian. Acompaniament pian: Kőmíves Bokor Zsuzsa, Imreh Claudia, Ambrus Sándor și Opra Balázs.

Bilet intrare concert: 20 lei. Doritorii pot procura bilete din timp la sediul CCA din str. Oltului nr. 6, între orele 9–15, informații suplimentare la tel: 0267 373 651.

(Centrul de Cultură Arcuș)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.