CULTURA 25 mai 2020

Biblioteca Județeană „Bod Péter” își reia activitatea cu publicul

de Covasna Media | 1957 vizualizări

Biblioteca Județeană „Bod Péter” din Sf. Gheorghe își reia parțial activitatea cu publicul începând de marți, 26 mai 2020, aplicând regulile obligatorii ale stării de alertă în cazul bibliotecilor.

Primirea cititorilor se va face în grădina de la colțul clădirii bibliotecii, cea cu scara în spirală, la una din ferestrele secției de împrumut pentru adulți. Pe durata stării de alertă biblioteca oferă cititorilor următoarele servicii: împrumut de documente bibliotecare, restituire de documente bibliotecare, asigurare de documente digitale.

Pentru a scurta timpul de deservire, îi îndemnăm pe cititori să semnaleze în prealabil solicitările lor de împrumut, prin telefon sau e-mail. Alegerea cărților dorite se poate face cu ajutorul catalogului electronic.

Catalog: online.kmkt.ro

Telefon: 0267 312 133

E-mail: kolcsonzo@kmkt.ro, copii@kmkt.ro

În această perioadă biblioteca va avea următorul program cu publicul: marți între orele 9–19, miercuri-vineri între 9–17 și sâmbătă între 9–13.

Filiala din str. Sporturilor se va redeschide de asemenea din 26 mai, conform orarului său obișnuit. Cititorii vor putea fi primiți doar în urma măsurării temperaturii, efectuată imediat după intrare, respectiv purtând mască.

Mai multe detalii privind regulile de utilizare a bibliotecii se găsesc pe pagina web și de facebook a instituției.

(Biblioteca Județeană „Bod Péter”)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.