CULTURA 25 aprilie 2019

Aproape un milion de lei pentru programele sportive culturale și de tineret

de Daniela Luca | 803 vizualizări

Programele câștigătoare vor fi finanțate de municipalitate și implementate anul acesta 

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe a lansat apelurile de proiecte pentru susținerea programelor culturale, sportive și de tineret. Dosarele de participare pentru proiectele culturale trebuie depuse până pe 3 mai, iar pentru proiectele de sport și tineret data limită este 20 mai.

În acest an municipalitatea a alocat 450.000 de lei pentru susținerea programelor culturale, 400.000 de lei pentru sport și 100.000 de lei pentru programele de tineret.

Termenul limită pentru depunerea proiectelor culturale este 3 mai, iar proiectele pentru sport și tineret pot fi depuse până la data de 20 mai.

Conform unui comunicat de presă, programele câștigătoare vor fi implementate în anul 2019, aceasta fiind una dintre condiții, iar aceste finanțări nerambursabile pot fi acordate persoanelor fizice și juridice fără scop patrimonial, respectiv asociațiilor și fundațiilor înregistrate în Sfântu Gheorghe.

Pe site-ul oficial al municipiului Sfântu Gheorghe în meniul principal: www.sfantugheorgheinfo.ro, pot fi accesate informații detaliate privind cererile și lista anexelor obligatorii.

Dosarul de participare trebuie depus la sediul Primăriei Sfântu Gheorghe, la Biroul de Relații cu Publicul, Informații și Registratură, se mai arată în comunicat.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.