CULTURA 9 noiembrie 2017

30.000 de bilete vândute la cinematograful din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 732 vizualizări

Cumpărătorul biletului cu numărul 30.000 a fost premiat de administratorii instituției

În perioada februarie – noiembrie Cinema Arta din Sfântu Gheorghe a avut peste 30.000 de vizitatori, care au văzut cele aproape 1830 de proiecții prezentate, din peste 200 de filme difuzate, potrivit statisticilor cinematografului.  

Cumpărătoarea biletului cu numărul 30.000, vândut marți, 7 noiembrie, este de profesie învățătoare. Aceasta a post premiată cu invitații la film pentru întreaga familie.

„Cinema Arta by Cityplex și-a deschis porțile de aproape de un an, readucând în orașul nostru unul dintre cele mai îndrăgite moduri de divertisment și una dintre cele mai marcante evenimente sociale. Evenimentele noastre speciale și programul care include cele mai noi filme în fiecare săptămână sunt urmărite cu atenție de spectatori chiar din prima zi.

Bilanțul activității noastre în cifre arată că azi, 7 noiembrie 2017 am ajuns la cea de-a 1826-a proiecție și până acum am proiectat 214 de filme publicului cinefil.

Tot azi am vândut biletul cu numărul 30.000, și ne-a făcut deosebită plăcere să o surprindem pe doamna învățătoare Borka Katalin, posesoarea acestuia. Printre cadouri se numărau două invitații la film pentru întreaga familie. Katalin vizitează frecvent cinematograful și ziua de miercuri a fost cu noroc pentru ea și pentru că după trei încercări a reușit să obțină un bilet la filmul Comoara (Kincsem) care rulează cu săli pline de câteva săptămâni.

Prin această cale dorim să oferim în continuare multe clipe de neuitat dragilor noștri spectatori!”, arată un articol publicat pe site-ul cinematografului, www.arta.cityplex.ro.

La sfârșitul lunii martie era premiat cumpărătorul biletului 10.000, în persoana unui elev din Micfalău.  

Cinematograful, inaugurat în 27 ianuarie a.c., are două săli, cu 80, respectiv 76 de locuri, asigurând în total 156 de locuri. În ambele săli pot fi vizionate filme 2D și 3D. Filmele sunt alese şi achiziţionate de Casa de Cultură „Kónya Ádám” în colaborare cu Cityplex SRL, ultimul fiind și administratorul bufetului cinematografului.

Clădirea Cinematografului Arta, care iniţial avea 500 locuri, a fost construită în anul 1968. După schimbarea regimului, aceasta a funcţionat ca loc de distracţie, iar din 2012 a ajuns, din nou, în administrarea Consiliului Local. Reamenajarea clădirii, unde acum funcționează și Teatrul „Andrei Mureșanu” a costat 7 milioane de lei.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.