AUTO 28 iunie 2018

Trabantiștii se reîntâlnesc la Valea Zânelor

de Geanina Lupșa | 2063 vizualizări

Evenimentul se va desfășura la mijlocul lunii august

A 13-a ediție a „Întâlnirii Trabantișilor”, organizată de Trabibar, Clubul DRE Racing, cu sprijinul Primăriei Covasna, va avea loc anul acesta pe parcursul celui de-al doilea weekend din luna august, respectiv 10, 11 și 12 august, în stațiunea Covasna, la Valea Zânelor.

Evenimentul va fi marcat prin parada mașinilor de epocă, muzică live susținută de un artist local și conferirea diplomelor în semn de mulțumire pentru participare.

„O să fim la Valea Zânelor, la camping, căsuțe, cort, fiecare cum dorește să se cazeze. Cortul este gratis, sunt căsuțe care se mai închiriază acolo și mai sunt patru camere la Motel. Ne adunăm vineri, noi o să fim acolo încă de dimineață. Rămânem până seara, vorbim despre mașini, o să avem și o mică gustare”, a declarat pentru Observatorul de Covasna, unul dintre organizatorii evenimentului, Olosz Levente.

Parada mașinilor de epocă se va desfășura sâmbătă, 11 august, când cei prezenți vor porni de la Valea Zânelor până în centrul orașului Covasna. Tot atunci va avea loc și înmânarea diplomelor către participanți.

„Sâmbătă dimineața undeva la ora 10:00 - 11:00, încă nu este stabilită ora, o să facem o paradă în oraș, mergem în centru, parcăm acolo mașinile, o să fie festivitatea de premiere, câte o diplomă pentru fiecare participant, în semn de mulțumire că au participat. Avem și un program liber cu scopul vizitării orașului. Undeva pe la ora 13:00 – 14:00 mergem înapoi la Valea Zânelor, o să fie un gulaș oferit din partea noastră tuturor participanților și o să mai avem discuții pe baza mașinilor, reparații. (...) O să avem și muzică live. Duminică ne trezim, bem cafeaua și de obicei la prânz cam toată lumea pleacă, pentru că sunt care vin din Suceava, București și au distanțe mai lungi de parcurs”, ne-a mai spus Olosz Levente.

Anul trecut la „Întâlnirea trabantiștilor” au fost prezente 46 de mașini, iar organizatorii speră ca și anul acesta să se mențină acest număr.

„Îi așteptăm pe toți cu drag să se distreze, pentru că sigur se vor distra, să ne cunoaștem, să legăm noi prietenii”, a mai adăugat Olosz Levente.

Toți doritorii pot lua parte la eveniment, intrarea fiind liberă. Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul www.traby.ro.

Distribuie articolul:  
|

AUTO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.