AUTO 21 aprilie 2018

Aproape 50 de mașini și motociclete clasice, expuse la Sfântu Gheorghe

de Geanina Lupșa | 1738 vizualizări

Printre curiozitățile de la „Retroparada primăverii” se numără un „trike”

„Retroparada primăverii” revine cu a treia ediție în municipiul Sfântu Gheorghe, duminică, 22 aprilie, de la ora 10:00. Evenimentul organizat de Retromobil Club România va aduce, în parcarea din faţa hotelului Bodoc, în jur de 40 de automobile şi 10 motociclete clasice.

Autovehiculele clasice vor fi expuse în parcarea din faţa hotelului Bodoc  începând cu ora 10:00. De la ora 12:00 va avea loc parada, care va ţine aproximativ o oră şi jumătate, după care maşinile vor rămâne expuse până la ora 17:00.

Una dintre cele mai vechi maşini din cadrul evenimentului „Retroparada primăverii” datează din anul 1957.

Maşinile sunt perfect funcţionale şi întrunesc calităţile precum o maşină modernă. Au verificare tehnică, asigurare. O să avem şi un trike. Este o motocicletă, cu spate de broscuţă, cu motor de Volkswagen broscuţă, cum vedeţi prin filmele americane”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, unul dintre organizatori, Thomas Perpits.

Autovehiculele sunt aduse de către proprietarii acestora din mai multe localităţi: Târgu Mureş, Miercurea Ciuc, Gheorghieni, Reghin, Braşov , Târgu Secuiesc, Covasna sau Baraolt.

De asemenea, la eveniment sunt invitaţi să ia parte toți cei ce deţin maşini vechi de peste 30 de ani.

„Invităm pe toţi, cu mic, cu mare să participe, ca şi spectator, ca şi vizitator, ca şi participant chiar, dar maşina să fie dinainte de 1987”, a încheiat Thomas Perpits.

Distribuie articolul:  
|

AUTO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.