AUTO 3 decembrie 2013

Accident grav cu doi morți în apropiere de Sânzieni

de Székely Emőke | 1100 vizualizări

O mașină a fost descoperită marți dimineața răsturnată în râul Cașin, pe DN 12, în apropiere de Sânzieni, iar lângă mașină erau doi bărbați decedați. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit identitatea celor două persoane, fiind vorba de un bărbat de 33 de ani din Sânzieni, și unul de 24 de ani din Târgu Secuiesc. Polițiștii presupun că accidentul s-a produs luni seara, dar pentru că mașina s-a răsturnat într-un loc greu vizibil, nu a fost observată de nimeni.

„Cadavrele celor două victime au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală din Sfântu Gheorghe în vederea efectuării necropsiei. De asemenea, s-a stabilit că autoturismul circula din direcţia Miercurea Ciuc către Sânzieni, iar într-o curbă la dreapta conducătorul auto a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în albia râului. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul” – a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

Șeful IPJ Covasna, cms. şef Ion Popa, spune că șoferul a obținut carnetul de conducere anul acesta, așadar nu avea experiență.

În acest an, în județul Covasna s-au produs 76 de accidente grave (cu 9 mai puține decât anul trecut), iar 19 persoane și-au pierdut viața (cu 3 mai multe decât în 2012). Principalele cauze ale accidentelor au fost traversarea neregulamentară, neacordarea de prioritate, abateri comise de bicicliști și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Distribuie articolul:  
|

AUTO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.