ACTUALITATE 25 februarie 2015

Ziua Porților Deschise la Centrul de Recreere de la Vâlcele

de Székely Emőke | 90 vizualizări

Pe 26 februarie se împlinește un an de la inaugurarea Centrului de Recreere de la Vâlcele, motiv pentru care se organizează Ziua Porților Deschise.

Administratorul amplasamentului, Kovács László, ne-a declarat că în intervalul orar 12-21 oricine poate veni la centru pentru a încerca serviciile oferite. „Intrarea este liberă, îi așteptăm pe toți cei care doresc să încerce serviciile noastre, pe cei care au mai fost la noi, dar și pe cei care deocamdată nu ne cunosc” – spune Kovács László.

Centrul de recreere de la Vâlcele este unul dintre amplasamentele realizate prin proiectul „Drumul Apelor Minerale”. Aflat într-un loc strategic, accesibil ușor atât celor din Brașov, cât și celor din Sfântu Gheorghe, centrul are și una dintre comorile naturii: apa minerală terapeutică. Centrul de la Vâlcele are două nivele. La parter există un bazin cu apă încălzită, saună, 4 căzi cu apă minerală terapeutică, iar la etaj oaspeții se pot distra jucând jocuri de societate, tenis de masă sau biliard, sau pot folosi aparatele fitness.

Proiectul centrului a fost început în 2007 și terminat în 2012, dar inaugurarea a întârziat pentru că de la început a fost nevoie de diferite reparații. La Vâlcele investiția este în valoare de 729.000 de euro, din care 375.000 de euro bani europeni, 125.000 de euro bani guvernamentali, restul fiind contribuția Consiliului Județean Covasna și a Consiliului Local Vâlcele.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.