ACTUALITATE 11 februarie 2014

Ziua cea mare – târg de nunți la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 84 vizualizări

Pentru al doilea an consecutiv, Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna organizează în colaborare cu Salonul de Flori „Cyclamen” expoziția și târgul nunților și evenimentelor, ce va avea loc în data de 15 februarie în sala de conferință a Liceului Teoretic „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe.

Peste 30 de firme vor fi prezente cu diferite produs și servicii cu scopul de a face dintr-o sărbătoare familială sau întâlnire profesională un eveniment de neuitat.

„Și de data aceasta vom crea o atmosferă specială, caracteristică nunților, cu demonstrații de machiaj și coafură, reprezentații de dans și alte programe artistice. Concursul de machiaj și de coafură este deschis pentru toți cei care vor să-și arate talentul în acest domeniu. Invitații noștri sunt Clubul de dans Blue Moon, precum și actorii Kiss Bora și Kubánda Zsolt din Miercurea Ciuc, care vor interpreta fragmente din musicaluri celebre. De asemenea, vizitatorii vor putea urmări pe scenă parada celor mai noi modele de rochii de mireasă. Participanții pot câștiga la tragere la sorți produse oferite de firmele participante, iar cei care contractează pe loc un pachet de servicii pot beneficia de o reducere de 10%, și, cu puțin noroc, la sfârșitul zilei pot câștiga și un premiu valoros” – a declarat organizatoarea Bodor Tünde.

Programul de vizitare a târgului va fi între orele 10-20.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.