ACTUALITATE 16 februarie 2014

Ziua cea mare – târg de nunți cu o mie de vizitatori

de Székely Emőke | 98 vizualizări

Expoziția de nunți organizată de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna și Salonul de Flori „Cyclamen” a fost un eveniment reușit, dovadă fiind cele în jur de 1.000 de persoane care au trecut pragul târgului.

Ofertă bogată

Rochii de mireasă, torturi, fotografi, organizatori de evenimente, florari, coafori și cosmeticieni – toți au fost prezenți la târgul „Ziua cea mare”, ce a avut loc sâmbătă în sala de conferințe a Liceului Teoretic „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe. Au participat în jur de 30 de firme, și fiecare a încercat să atragă viitorii miri cu cele mai bune oferte. Domnișoarele s-au axat în primul rând pe rochiile de mireasă, dorind să arate impecabil în ziua nunții, iar domnii au fost mai precauți și au calculat pentru ca nu cumva bugetul să fie depășit.

Expozanți mulțumiți

Reprezentanta unei locații pentru nunți ne-a spus că târgul a fost un succes, întrucât au încheiat câteva contracte. „A venit foarte multă lume. Am încercat să găsim soluții pentru toți cei care ne-au cerut sfatul. Unii vor nuntă mare, cu mulți invitați, alții aleg o petrecere mai restrânsă. Noi le oferim pachete întregi care includ sala, amenajarea interioară, muzică și desigur meniu. Dar suntem deschiși, ne adaptăm la cerințele clienților. De exemplu, unele cupluri știu exact ce vor, ce culori, ce aranjamente doresc, iar noi le împlinim dorința. Alții însă nu știu ce vor, lor le dăm idei, sugestii, apoi ei vor alege” – ne-a declarat femeia.

Expo ziua cea mare nunti februarie 2014 - 01

Clienți curioși

Andrea și Ștefan se vor căsători în vara acestui an. Ne-au spus că își doresc o nuntă ca în povești și au venit la târg pentru a alege atât sala, cât și ținutele. „Pentru rochie putem cheltui maxim 2.000 de lei, iar pentru costumul mirelui tot cam atât. Cât despre sală și aranjamente, nu ne-am decis încă. Vrem ceva special, cu multe flori naturale, însă fără kitsch. Am văzut câteva aranjamente care mi-au plăcut, dar decizia finală o vom lua după ce adunăm mai mult oferte” – ne-a spus viitoarea mireasă. Ștefan spune că târgul i-a plăcut, mai ales că nu trebuie să colinde orașul pentru diferite oferte, ci le are la un loc pe toate. „Mi-a plăcut acest târg. Dacă ar fi să găsesc un punct în minus, ar fi acela că a fost cam aglomerat. Poate era mai bine să se organizeze într-o locație mai mare, dar per ansamblu e bine. Practic găsești tot ce îți trebuie într-un singur loc, iar în ziua de azi acest lucru e bine, mai ales că mereu suntem în criză de timp” – ne-a mărturisit tânărul.

Oaspete de seamă

Președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Covasna, Édler András, s-a arătat mulțumit de târg și spune că „Ziua cea mare” va deveni o tradiție în Sfântu Gheorghe. „Ne străduim ca an de an să îmbunătățim calitatea acestui târg, să învățăm din greșeli și le corectăm. Anul acesta târgul a fost vizitat de 1.000 de persoane, printre ei s-a numărat și un oaspete de seamă, atașatul pe probleme economice al Ambasadei Austriei la București, domnul Rudolf Lukavsky, căruia i-a plăcut ceea ce a văzut și ne-a spus că a fost în multe locuri, dar un târg de nunți atât de reușit nu a văzut nicăieri, ceea ce ne bucură” – ne-a declarat Édler András.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.