ACTUALITATE 3 martie 2013

Ziua cea Mare – expoziție de nunți cu sute de participanți

de Székely Emőke | 44 vizualizări

Targ de nunti martie 2013 - 09

Sala de sport a Liceului Teoretic „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru mulțimea de vizitatori ai târgului de nunți „Ziua cea Mare”, organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna și salonul de flori „Cyclamen”.

Rochii de mireasă și costume de miri, lumânări, oferte de meniuri, formații de muzică, fotografi, cofetari, florari, coafeze sau cosmeticiene au stat sâmbătă și duminică la dispoziția viitorilor miri. Cuplurile au venit, s-au uitat, au ales și au încheiat contracte, în funcție de buget și de gusturi.

Mulți tineri au ținut cont de îndemnul organizatorilor și au venit la târg împreună cu părinții, prietenii, nașii sau alte persoane care să îi ajute în a face cele mai bune alegeri pentru ca ziua cea mare să fie perfectă. Reprezentanții firmelor prezente la eveniment ne-au spus că nu s-au așteptat la un număr atât de mare de vizitatori. În ceea ce privește alegerile clienților, acestea au fost variate, iar pentru că gusturile nu se discută, reprezentanții firmelor sunt dispuse să satisfacă cerințele clienților.

Andreea și Alexandru vor avea nunta în această vară. Spun că au venit la târg pentru a vâna oferte, reduceri. „Avem un buget destul de limitat, de aceea ne-am gândit că ar fi bine să ne uităm după oferte. Un discount de 5%, 10% poate face diferența în cazul nostru. Deocamdată am încheiat un contract cu un fotograf, să vedem ce mai găsim” – ne-a spus Alexandru.

Se pare că alegerea locației pentru târgul de nunți din acest an a fost una inspirată. Atât vizitatorii, cât și comercianții s-au arătat mulțumiți, așadar probabil că și la anul se va organiza târgul „Ziua cea Mare”.

Targ de nunti martie 2013 - 12

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.