ACTUALITATE 25 iunie 2014

Zeci de elevi au absentat de la examenul de Evaluare Națională

de Székely Emőke | 67 vizualizări

Săptămâna aceasta s-au desfășurat probele examenului de Evaluare Națională, la care s-au înscris un număr de 1.543 de elevi din cei 2.012 câți au început anul școlar în judeţul Covasna. Dintre aceștia peste 300 au rămas corigenți sau repetenți, iar alți în jur de 80 nu au dorit să susțină examenul.

Absențele au continuat și la examen, la proba de Limba și Literatura Română nu s-au prezentat 10 din elevii înscriși, la Limba și Literatura Maternă au lipsit 21, iar la Matematică 31.

„Examenul de Evaluare Națională s-a derulat conform procedurii de organizare a acestuia, în toate centrele de evaluare din județ, fără incidente, niciun elev nu a fost eliminat de la examen” – a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Școlar Județean Covasna, Maria Pandele.

Primele rezultate ale examenului vor fi afișate pe data de 27 iunie până la ora 16, în aceeași zi se pot depune contestații, între 28-30 iunie se vor soluționa contestațiile, urmând ca pe data de 1 iulie să fie afișate rezultatele finale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.