ACTUALITATE 10 mai 2022

Viitorii tătici se pot înscrie la cursul de pregătire pentru asistarea la naștere!

de David Leonard Bularca | 728 vizualizări

La curs pot participa și rudele de gradul I ale gravidelor 

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Fogolyán Kristóf, din Sfântu Gheorghe, a dat startul înscrierilor în cadrul cursului de pregătire pentru asistarea la naștere. Cei care urmează aceste lecții pot, la finalul orelor, să fie alături de gravide în sala de naștere. Cursul este gratuit și constă în cinci întâlniri, de câte o oră. 

„Avem vești excelente pentru viitorii părinți! Am lansat înscrierile la cursul de pregătire pentru asistarea la naștere! 

Primul curs din acest an va începe în data de 19 mai și va consta în 5 ședințe gratuite, fiecare a câte o oră de pregătire. Ședințele vor avea loc în fiecare zi de joi, de la ora 13:00, și vor fi susținute bilingv (în limbile română și maghiară) de medicii noștri de pe secțiile de Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie. 

După parcurgerea cursului și primirea certificatului de absolvire, viitorii tătici și rudele de gradul I vor putea fi alături de gravide în sala de naștere, pentru a asista la magicul moment al venirii copilului pe lume”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a instituției medicale. 

Înscrieri se pot face prin intermediul formularului online, care poate fi găsit la următoarea adresă: https://bit.ly/3wbKExG

La curs pot participa și viitoarele mămici. 

„Dacă urmează să naști și ești curioasă ce învață partenerul sau aparținătorul tău la aceste cursuri, dar mai ales cum vă va fi de folos ție și bebelușului tău această pregătire, te așteptăm să participi și tu”, au mai transmis reprezentanții spitalului. 

Acesta este al treilea curs de acest tip pe care instituția medicală din Sfântu Gheorghe îl realizează. Până acum, 17 bărbați care urmau să devină tătici au primit certificatul de absolvire și, astfel, au putut să asiste la nașterea copilului lor. 

Sursa foto: Spitalul Județean Fogolyán Kristóf / Facebook

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.