ACTUALITATE 9 octombrie 2011

Victorii pentru handbalistele din Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 56 vizualizări

În cadrul celei de-a patra etape a Diviziei A la handbal feminin, ambele echipe din Sfântu Gheorghe au jucat pe teren propriu şi ambele au reuşit să obţină victoria şi cele două puncte aferente. CSM a primit vizita echipei SC Mureşul din Târgu Mureş, echipă care etapa trecută a plecat cu o victorie de la Sfântu Gheorghe după ce a trecut de echipa Bobowling. Fetele de la CSM însă continuă seria jocurilor bune şi astfel au reuşit să îşi creeze un avantaj de trei goluri până la sfârşitul primelor 30 de minute. Acest avantaj a fost mărit la o diferenţă de cinci goluri pentru CSM, scorul final fiind de 30-25. Cele mai bune marcatoare ale celor de la CSM au fost Şandru Diana (9), Pál Julia (7), Marin Roxana (5) şi Şandru Alexandra (2). S-a întors la echipă şi Grigore Bianca, cea care a fost plecată o vreme la echipa din Bacău. Trebuie remarcat şi jocul portarului Larisa Comşa, care a apărat multe aruncări ale mureşencelor, dar a declanşat şi contraatacuri prin care jucătoarele de câmp au putut marca.

Victorie şi pentru Bobowling Sfântu Gheorghe în partida contând pentru aceeaşi etapă a Diviziei A, contra echipei CSŞ Caracal, scorul final fiind de 30-24.

Etapa următoare ambele echipe vor juca în deplasare, CSM va merge la Sebeş unde va întâlni echipa HC Alba, pe când jucătoarele de la Bobowling vor disputa o partidă ce se anunţă dificilă având în vedere adversarul, Chimia Râmnicu Vâlcea.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.