ACTUALITATE 26 iulie 2021

Urmează acțiuni de dezinsecție împotriva țânțarilor, la Întorsura Buzăului

de David Leonard Bularca | 1286 vizualizări

Cetățenii sunt rugați să evite zonele recent pulverizate 

Primăria Orașului Întorsura Buzăului a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că în perioada 27-28 iulie a.c., sunt prevăzute acțiuni de dezinsecție în zonele de interes public de pe raza unității administrativ-teritoriale. Cetățenii sunt rugați să evite zonele pulverizate, pentru a preveni eventuale alergii. 

„În perioada 27-28 iulie 2021, între orele 04.00 A.M.- 08.00 A.M. (n. red. dimineața), vom efectua lucrări de DEZINSECȚIE împotriva țânțarilor în zonele de interes public (parcuri, locuri de joacă, spații verzi etc.) pe toată raza orașului Întorsura Buzăului. Rugăm locuitorii ca în momentul în care se observă agenții DDD distinși prin costume speciale de culoare albă, măști de gaze și atomizoare în spate, să le ofere spațiul necesar și să nu se apropie (…). Evitați contactul după pulverizare, poate provoca ușoare reacții alergice (tuse, strănut, mâncărimea pielii)”, se arată în anunțul postat pe pagina de Facebook a instituției. 

Și la Sfântu Gheorghe au fost prevăzute, pentru săptămâna trecută, acțiuni de dezinsecție, însă aici și împotriva căpușelor, după cum au anunțat autoritățile. 

Sursa foto: pexels.com

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.