ACTUALITATE 6 martie 2014

Un nou accident la Cernat

de Székely Emőke | 109 vizualizări

Miercuri seara s-a produs un nou accident pe DN 11, în apropierea localității Cernat. Un tânăr de 24 de ani care nu purta centura de siguranță a fost proiectat din mașină după ce a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

„Șoferul, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Târgu Secuiesc către Braşov, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul care circula în faţa sa, în aceeaşi direcţie de mers. Datorită faptului că la efectuarea acestei manevre conducătorul auto nu s-a asigurat corespunzător, din sens opus apropiindu-se un alt autovehicul, acesta a frânat brusc pentru a reveni pe sensul său de mers, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care, datorită faptului că nu purta centura de siguranţă, a fost proiectat în afara autovehiculului” – a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

Aceasta a mai spus că în zonă traficul rutier a fost îngreunat timp de aproximativ 30 de minute, circulaţia desfăşurându-se alternativ pe un singur sens.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.