ACTUALITATE 20 aprilie 2011

Tibor şi Anna Kalnoky participă la “nunta secolului”

de Monica Vrânceanu | 292 vizualizări
Contele Kalnoky de la Micloşoara și soția sa au fost invitați de Prințul Charles la nunta Prinţului William cu Kate Middleton Lista celor 650 de invitaţi de la nunta prinţului William al Marii Britanii şi a alesei sale, Kate Middleton, cuprinde atât nume dintre cele mai sonore la nivel mondial cât şi nume mai puţin cunoscute sau chiar anonime. Printre invitaţi se află însă, alături de familia regală română, şi contele Kalnoky Tibor de la Micloşoara, alături de soţia sa, Anna. Contele Tibor Kalnoky şi contesa Anna vor pleca spre Marea Britanie

Contele Kalnoky de la Micloşoara și soția sa au fost invitați de Prințul Charles la nunta Prinţului William cu Kate Middleton

Lista celor 650 de invitaţi de la nunta prinţului William al Marii Britanii şi a alesei sale, Kate Middleton, cuprinde atât nume dintre cele mai sonore la nivel mondial cât şi nume mai puţin cunoscute sau chiar anonime. Printre invitaţi se află însă, alături de familia regală română, şi contele Kalnoky Tibor de la Micloşoara, alături de soţia sa, Anna.

Contele Tibor Kalnoky şi contesa Anna vor pleca spre Marea Britanie cu câteva zile înainte de 29 aprilie, data la care prinţul William o va duce în faţa altarului pe Kate. Pregătirile în familia contelui pentru acest eveniment au început însă imediat cum a sosit invitaţia la nunta regală, în urmă cu o lună, atât contele cât şi contesa fiind foarte preocupaţi de costumaţiile pe care le vor purta.

Contesa Anna va purta, se pare, trei rochii la nuntă, însă rochia principală este una deosebită, despre care nu a vrut să ofere prea multe detalii însă pe care a conceput-o alături de o prietenă.

”Am realizat, alături de o prietenă de-a mea, modelul unei rochii pe care o voi purta la nunta prinţului William. Voi purta deci şi o rochie din mătase, realizată aici, în România, la Sfântu-Gheorghe, iar prietena care mă ajută la model fiind artistă, chiar dacă nu în domeniul modei, cred că rezultatul va fi ceva absolut deosebit”, ne-a declarat Kalnoky Anna.

Contesa, care îşi va realiza trei rochii în zona noastră, şi-a comandat inclusiv o pălărie, la Cluj-Napoca. În ceea ce-l priveşte pe conte, costumaţia acestuia va fi realizată de către un croitor apropiat familiei Kalnoky, respectând absolut toate rigorile etichetei.

Contesa a mărturisit că participarea la evenimentul din Londra este una emoţionantă, nefiind chiar un lucru banal să iei parte la o astfel de nuntă, mai ales în condiţiile în care din ţara noastră vor merge foarte puţini invitaţi.

Familia Kalnoky va participa la ceremonia religioasă de la catedrala Westminster, la recepţia care va avea loc la Palatul Buckingham precum şi la o cină specială, care va fi organizată în seara de dinaintea cununiei. După ce au primit invitaţia la nuntă, contele şi contesa au primit din partea Casei Regale britanice inclusiv recomandări vestimentare; astfel, în acestea s-a arătat că vor putea purta costum popular sau ţinută de zi. Bărbaţilor li s-a atras atenţia că pot purta uniforme sau costum, însă cu acesta din urmă nu vor avea voie să poarte decoraţii.

Familia Kalnoky administrează proprietăţile din Ardeal ale prinţului Charles, moştenitorul coroanei britanice şi tatăl prinţului William.

Prinţul Charles este un apropiat al contelui Kalnoky, el fiind oaspete de onoare al conacului de la Micloşoara de mai multe ori în anii trecuţi. Prinţul Charles pare să fi fost atât de cucerit de judeţul nostru încât în urmă cu mai mulţi ani a renovat şi trei case de le Valea Zălanului, la Malnaș. Investind în reabilitarea lor fără a le schimba nimic din specific şi arhitectură, prinţul Charles păstrează casele atât pentru uzul propriu cât şi pentru a le introduce în circuitul turistic.

650 de invitați îi vor însoţi pe prinţul William şi pe Kate Middleton la catedrala Westminster Abbey unde va avea loc ceremonia nunţii. Dintre aceştia, 50 de invitaţi vin din partea Reginei Elizabeta, 250 din partea Prinţului Charles, 100 din partea familiei miresei, iar 250 din partea mirilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
joe, 20 aprilie 2011
in sfarsit un articol normal,despre acest subiect.Cotidianele din capitala titrau: un conte valah la nunta regala....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.