ACTUALITATE 4 martie 2012

Taxi în concert la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 114 vizualizări

Celebra trupă va susţine un recital la Zilele oraşului.

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au dat publicității alte nume ce vor urca pe scenele ediţiei din acest an. Pe lângă legendara formație rock Iris, și trupa Taxi îi va încânta pe spectatori. Directorul festivalului, Dancs Zsolt, a declarat că în alcătuirea programului din acest an au avut în vedere și promovarea artiștilor locali, sau a celor ce își au originea în Sfântu Gheorghe. Acest principiu a stat și la baza invitării celor de la Taxi, întrucât basistul trupei, Kerezsi Csongor, este din Sfântu Gheorghe. Concertul va avea loc sâmbătă, 28 aprilie de la ora 19.

O altă noutate pentru anul acesta este faptul că festivalul va avea și o zi “Zero”, așadar programele din cadrul săptămânii culturale vor începe sâmbătă, și nu duminică, așa cum a fost anii trecuţi. Întâlnirea Formațiilor de Elevi va fi anul acesta tot de Zilele Sfântu Gheorghe. Evenimentul va avea loc joi, 26 aprilie, începând cu ora 15.

În ceea ce privește invitații de peste hotare, vor veni la Sfântu Gheorghe Boban și Marko Markovic, artiști deveniți celebri după colaborarea cu regizorul Emir Kusturica. Orchestra de 12 membri promite o atmosferă de bal stradal sâmbătă, 28 aprilie de la ora 23.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.