ACTUALITATE 26 august 2015

Târgul de toamnă din Târgu Secuiesc: informații de interes public

de Covasna Media | 167 vizualizări

Închideri de drumuri

Din cauza apropierii zilelor orașului Târgu Secuiesc, de miercuri după amiază au fost închise parcările din centrul oraşului, iar de joi dimineața nu se va putea circula cu mașina pe străzile care duc spre centru: de la biserica Boldog Özséb, de la intersecția străzilor Kossuth Lajos și Ady Endre, de la intrarea străzii Wesselényi. De asemenea, va fi restricționată circulația de la strada Bem József spre cazarma veche. În schimb, străzile Kőrösi Csoma Sándor și Cimitirului vor fi putea fi folosite. Tot de joi, nu se va putea circula spre piața Gábor Áron dinspre străzile Apafi Mihály și Meșterilor. Se va putea circula fără restricții dinspre strada Școlii prin strada Szacsvai János spre strada Păcii.

Vă cerem scuze pentru eventualele neplăceri și vă mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea dumneavoastră.

Linie de autobuz pentru zilele orașului

Pe durata Târgului de toamnă primăria va pune în circulație o linie de autobuz gratuită pentru satele care aparțin de oraș, pe ruta Târgu Secuiesc – Lunga. Autobuzele vor porni din Târgu Secuiesc de la cazarma veche la orele 17:30, 18:30, 19:30, 22:00, 24:00 și 01:00, iar din Lunga la orele 18:00, 19:00, 20:00, 22:30, 00:30 și 01:30. Linia de autobuz va funcționa vineri, sâmbătă și duminică.

Cum să ne îmbrăcăm în weekend?

Conform prognozei, vremea bună se întoarce pe durata Târgului de toamnă, ziua vom avea parte de mult soare, maximele pot atinge 30 de grade Celsius. Vineri noaptea cerul va mai putea fi noros sau variabil, dar sâmbătă și duminică cerul va rămâne senin, temperaturile minime se vor situa între 10 și 15 grade Celsius. Vântul va fi slab și nu vom avea parte de precipitații, dar am putea avea nevoie de umbrele pentru a oferi umbră după amiaza. Noaptea ar fi indicat să purtăm pantofi închiși și hanorace, deoarece în zori se va simți răcoarea începutului de toamnă.

(Biroul de Imagine)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.