ACTUALITATE 30 iunie 2013

Târgu Secuiesc – linie de credit pentru parcul industrial

de Székely Emőke | 171 vizualizări

După ce la ședința ordinară din luna iunie Consiliul Local Târgu Secuiesc a respins proiectul de hotărâre cu privire la accesarea unui credit necesar pentru construirea unui parc industrial, primarul Bokor Tibor a convocat la sfârșitul săptămânii trecute o nouă ședință și a inclus din nou proiectul de hotărâre pe ordinea de zi.

De această dată aleșii au adoptat proiectul, după ce Bokor i-a rugat pe consilieri să țină cont de binele orașului, și nu de disputele politice. De asemenea primarul a amintit faptul că în cazul în care nu vor vota proiectul privind creditarea, iar orașul nu va construi acest parc industrial, Târgu Secuiesc riscă să nu mai poată accesa fonduri europene timp de 5 ani.

Consilierii PCM ar fi vrut ca creditul să fie luat pe o perioadă de 5 ani, și nu 10, cum a propus primarul. Până la urmă Consiliul Local Târgu Secuiesc va lansa o licitație pentru suma de 2,8 milioane de lei, partea de cofinanțare a orașului la un proiect european de construire a unui pac industrial, iar banii vor fi returnați în 10 ani.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.