ACTUALITATE 13 iulie 2022

Stadiul lucrărilor la centura ocolitoare a municipiului Sfântu Gheorghe

de David Leonard Bularca | 1469 vizualizări

Continuă lucrările la centura ocolitoare a municipiului Sfântu Gheorghe, a anunțat, printr-o postare pe Facebook, primarul Antal Árpád.  

„Se lucrează la construirea variantei ocolitoare pentru a decongestiona traficul prin orașul nostru! Drumul de 11,56 km dinspre Brașov, care va ieşi din DN12 și se va reconecta după Arena Sepsi, va ocoli localitățile Coşeni, Chilieni și Sfântu Gheorghe. Patru sensuri giratorii și trei pasaje supraterane vor fi construite pe tronsonul de drum, care ar trebui să fie finalizat peste 2 ani”, a scris edilul din Sfântu Gheorghe. 

La finalul anului 2021, primarul Antal Árpád a anunțat că lucrările la centura ocolitoare vor începe în această primăvară. 

„În primăvară vor începe lucrările efective la șoseaua de centură, va fi o investiție foarte mare, de aproape 70 de milioane de euro, și cred că va fi și o investiție foarte benefică pentru comunitate, dar va fi și foarte vizibilă. Va fi o lucrare de anvergură”, a spus, la acea vreme, într-o conferință de presă, primarul. 

În august 2021, CNAIR a desemnat firma câștigătoare pentru proiectarea și execuția „Variantei de Ocolire a municipiului Sfântu Gheorghe”. Este vorba despre Asocierea formată din SC GOTT STRASSE SRL & SC EUROSTRADA SRL & SC PERFECT CONSULT EUROPE SRL & HYDROSTROY AD.

Sursa foto: Antal Árpád

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.