ACTUALITATE 17 ianuarie 2022

Solicitarea primarului din Barcani: „Nu mai aruncați gunoaiele din mașină!”

de David Leonard Bularca | 1454 vizualizări

Edilul Comunei Barcani, Nicolae Pastor a făcut un apel către cetățeni să nu mai arunce gunoaie din mașină, după ce autoritatea locală a strâns „câteva tone bune” de gunoaie de pe raza localității. 

„Zilele acestea, am adunat gunoaiele de prin șanțuri, aproape în toată comuna… câteva tone bune! Vă rog din suflet nu mai aruncați gunoaiele din mașină! Chiar vreau să cred și să credem cu toții în «Suntem oameni gospodari, susținem curățenia!»”, a scris primarul Nicolae Pastor într-un comentariu pe grupul de Facebook „Împreună pentru Barcani”.

În luna noiembrie a anului trecut, după un mesaj al primarului Nicolae Pastor pe același grup de Facebook, în care le solicita oamenilor să igienizeze zonele din comună cunoscute ca „Friguraș”, „Pârâul Jacului” și „Pătul”, cetățenii s-au mobilizat și, cu ajutorul autorităților locale, au strâns gunoaiele din acele zone.

Recent, Primăria Orașului Întorsura Buzăului a primit o amendă de 15.000 de lei din partea Gărzii de Mediu Covasna, după ce au avut la dispoziție trei săptămâni să strângă deșeurile din zona „Aviatorului” și nu au făcut-o. În acest caz, autoritățile întorsurene au reacționat susținând faptul că o astfel de sancțiune nu se impunea, dar au anunțat și că zona urmează să fie igienizată. 

Sursa foto: Nicolae Pastor/ Facebook – „Împreună pentru Barcani” 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.