ACTUALITATE 13 august 2012

Sepsi SIC – înființată oficial

de Székely Emőke | 2459 vizualizări

Din Asociația Sportivă Sepsi SIC fac parte Consiliul Județean Covasna, Consiliul Local Sfântu Gheorghe și TEGA.

Consiliul Județean Covasna a adoptat ieri în cadrul ședinței extraordinare proiectul de hotărâre cu privire la înființarea Asociației Sportive Sepsi SIC. Consilierul Ambrus József a declarat că această organizație este una deschisă, din care deocamdată fac parte Consiliul Județean Covasna, Consiliul Local Sfântu Gheorghe și TEGA, dar nu exclude eventualitatea ca în viitor să vină și alți membri. În primă fază Sepsi SIC va avea o echipă de baschet feminin care va porni în ediția din acest an a campionatului și a Cupei României, dar de la anul echipa de futsal FC Sepsi va juca de asemenea sub sigla Sepsi SIC.

„Sepsi SIC va avea mai multe secții, atât de sporturi de echipă, cât și de sporturi individuale. Denumirea propusă a Asociației reflectă motto-ul principal al acesteia: Sport și Implicare în Competiție, precum și denumirea de Sepsi, simbol al municipiului Sfântu Gheorghe, asociatul care are cea mai mare contribuție la formarea capitalului inițial al asociației” – spune Ambrus József.

Bugetul Sepsi SIC va fi sub formă de contribuție din partea celor trei asociați, Consiliul Local Sfântu Gheorghe va aloca 400.000 de lei, Consiliul Județean Covasna 392.000 de lei, iar TEGA 8.000 de lei. După formalități urmează o altă parte în acest demers, de care depinde de fapt succesul scontat, numirea membrilor în conducerea Asociației și aducerea de antrenori și jucători care să intre pe teren odată cu începerea sezonului competițional.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, 14 august 2012
Plus ca SIC e o organizatie extremista . Sunt curios cati romani sunt in aceasta organizatie sportiva.
, 14 august 2012
Este greu de acceptat ca o Asociatie sportiva, cum se vrea aceasta, va putea supravietui financiar cu doar 600.000 lei anual. De fapt se pune in functiune " sifonul" TEGA S.A. si banii ii vor plati citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.