ACTUALITATE 18 iunie 2013

Second hand și pe Facebook

de Székely Emőke | 109 vizualizări

Este cunoscut faptul că la Sfântu Gheorghe sunt multe magazine second hand. Dar ce se întâmplă cu hainele pe care oamenii le cumpără fie din aceste magazine, fie din altele, dar s-au săturat de ele? Simplu. Le vând pe Facebook.

Mai multe persoane din Sfântu Gheorghe și împrejurimi au creat grupuri pe rețeaua de socializare unde oricine poate vinde haine, pantofi, mobilă, jucării, bijuterii sau alte produse. Afacerea are și anumite reguli impuse de creatorii grupurilor. „Oricine are ceva de vânzare, trebuie în mod obligatoriu să posteze o fotografie, mărimea produsului și prețul. De asemenea vânzătorul are obligația de a pune produsele în folderele aferente și să le șteargă după ce a vândut produsul” – ne-a declarat administratorul unui astfel de grup.

Oamenii spun că ideea le surâde, mai ales celor care au copii care cresc repede, iar hăinuțele rămân mici. „Am vândut câteva zeci de produse până acum. Le-am dat cu 5-10 lei bucata și sunt mulțumită, așa cum sunt mulțumiți și cei care le-au cumpărat. Un singur lucru mă deranjează la aceste grupuri, și anume că niciodată nu știi cu cine ai de-a face. De exemplu, am pățit-o deja de două ori că am mers la locul stabilit pentru întâlnire, iar cumpărătorul nu a mai venit” – ne-a declarat Annamaria, o utilizatoare frecventă a unui asemenea grup.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.