ACTUALITATE 2 februarie 2014

Se schiază și la Covasna

de Székely Emőke | 304 vizualizări

Sâmbătă a fost deschisă și pârtia de schi de la Covasna, după ce de mai bine de o săptămână iubitorii schiului și snowboardului au ocazia să folosească pârtia de la Șugaș Băi.

Primarul stațiunii Covasna, Thiesz János, spune că pe pârtii a căzut mai puțină zăpadă decât în oraș, dar au pus în funcțiune tunurile de zăpadă și astfel stratul de nea este corespunzător.

Deocamdată se schiază pe primii 400 de metri ai pârtiei mari, iar în cazul în care vremea o va permite, iubitorii sporturilor de iarnă pot patina pe patinoarul cu gheață naturală din apropriere.

Programul pârtiei de schi este următorul: de marți până vineri între orele 15-21, sâmbătă și duminică între 10-21, luni este închis. În timpul vacanței şcolare pârtia este deschisă între orele 10-21. În ceea ce privește prețurile, o urcare costă 2 lei pe pârtia mică și 3 lei pe pârtia mare. Doritorii pot însă achiziționa și abonamente, pentru o jumătate de zi acestea costă 30 de lei, abonamentul pentru o zi costă 40 de lei în timpul săptămânii și 60 de lei în weekend. Copiii sub 6 ani au acces gratuit, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere de 50%.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
teo, 11 februarie 2014
Exista centru de inchiriere schiuri si clapari?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.