ACTUALITATE 8 august 2011

Se lucrează la refacerea Cantinei sociale

de Monica Vrânceanu | 62 vizualizări
Cantina socială din Sfântu-Gheorghe a intrat în lucrări de reabilitare totală, din această cauză fiind complet nefuncțională în prezent. Reabilitarea Cantinei cuprinde refacerea acesteia aproape în totalitate, de la structura de rezistență la refacerea pereților și schimbarea completă a tâmplăriei, a ferestrelor, ușilor și acoperișului. Șeful Direcției de Asistență Comunitară (DAC), care administrează Cantina socială

Cantina socială din Sfântu-Gheorghe a intrat în lucrări de reabilitare totală, din această cauză fiind complet nefuncțională în prezent. Reabilitarea Cantinei cuprinde refacerea acesteia aproape în totalitate, de la structura de rezistență la refacerea pereților și schimbarea completă a tâmplăriei, a ferestrelor, ușilor și acoperișului.

Șeful Direcției de Asistență Comunitară (DAC), care administrează Cantina socială, Tanko Vilmos, a declarat că lucrările ar trebui finalizate până la finele lunii noiembrie, astfel încât Cantina să poată derula din decembrie Programul de iarnă - masă și ceai cald pentru oamenii nevoiași și cei fără adăpost.

Reabilitarea Cantinei sociale din Sfântu-Gheorghe se va face prin bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului prin Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru, în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.