ACTUALITATE 17 februarie 2014

Scutire de la plata impozitului chiar și pe 5 ani

de Székely Emőke | 81 vizualizări

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a votat la ultima ședință un proiect de hotărâre care prevede scutirea de la plata impozitului pe clădiri în cazul în care proprietarul efectuează lucrări de reabilitare. Una dintre condiții este însă aceea ca imobilul să fie reședința celui care depune cererea de scutire de la impozit.

„Posibilitatea scutirii de la plata impozitului a existat și până acum, însă se acorda doar pe o perioadă de un an, însă acum această perioadă poate fi extinsă la 3, sau chiar 5 ani în cazul unor lucrări mai ample. Lucrările care sunt incluse în acest proiect sunt cele de modernizare și reabilitare a fațadelor clădirilor, reabilitatea termică, schimbarea sau amplasarea unor garduri” – a declarat viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Sztakics Éva.

Cei interesați trebuie să depună la Primăria Sfântu Gheorghe o cerere în care să spună ce fel de lucrări doresc să efectueze pe cont propriu și să ceară scutirea de la impozit. Numărul anilor scutiți de impozit va fi calculat în funcție de amploarea lucrărilor pe care dorește să le efectueze proprietarul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.