ACTUALITATE 13 februarie 2014

Sala de sport a liceului „Berde Áron” a fost dată în folosință [FOTO]

de Székely Emőke | 145 vizualizări

În loc de cunoscuta tăiere de panglică, inaugurarea sălii de sport a Liceului „Berde Áron” din Sfântu Gheorghe a avut loc prin două partide de minifotbal. În prima au jucat politicieni și reprezentanții mass media, iar în a doua aceiași politicieni și echipa liceului. Lovitura de început a primei partide a fost dată de directoarea liceului, Gazdag Ildikó.

Atmosfera a fost una de sărbătoare, însă echipele de minifotbal au luat meciurile cât se poate de serios. Nu a fost ziua politicienilor, aceștia fiind învinși atât de ziariști (3-1), cât și de elevi (5-0).

Sala de sport are 150 de locuri, terenul este conform cerințelor sportivilor, și este adecvat organizării unor partide de futsal, baschet, handbal sau minifotbal. Investiția este de 3,5 milioane de lei, din care Primăria Sfântu Gheorghe a plătit 455.000 de lei. Primarul Antal Árpád a declarat că Primăria a făcut un efort financiar și a schimbat planul inițial. „Planul prevedea ca podeaua să fie similară cu cea de la Sala Sporturilor municipală, însă sportivii ne-au semnalat că acea podea nu este foarte bună și le afectează sănătatea picioarelor. Astfel, am decis să construim o podea așa cum își doresc sportivii. Sper ca această sală să îi atragă pe tineri, iar aceștia vor alege sportul în detrimentul barurilor” – a declarat edilul.

La eveniment a fost prezent și deputatul UDMR Borbély László, care a spus că este a 26-a sală de sport care este inaugurată în județul Covasna.

Cât despre elevii de la Berde Áron, aceștia sunt foarte entuziaști că au o sală de sport nouă și frumoasă, și spun că se vor strădui să joace cât mai bine în campionatele de minifotbal, handbal și baschet.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.