ACTUALITATE 18 ianuarie 2012

S-a deschis Kaufland la Sfântu Gheorghe [FOTO-VIDEO]

de Székely Emőke | 605 vizualizări

Peste 130 de persoane și-au găsit de muncă în urma deschiderii magazinului Kaufland la Sfântu Gheorghe. Deschiderea oficială a avut loc ieri, în prezența mai multor oficiali locali și județeni. Deschiderea a fost făcută de către directorul Fodor István, cel care conduce cele două unități din județ, magazinele din Târgu Secuiesc și Sfântu Gheorghe.

Viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Bálint József, i-a asigurat pe investitori de sprijinul pe care îl vor avea din partea Primăriei și a spus că deschiderea Kaufland este un mare pas înainte pentru că până acum covăsnenii cumpărau de la Brașov. El a mai spus că întreprinzătorii locali nu au de ce să se teamă pentru că o concurență loială nu strică nimănui.

Pe lângă cele 130 de locuri de muncă asigurate de Kaufland, vor mai fi și altele în incinta magazinului, întrucât în incinta acestuia sunt și alte magazine mai mici, care de asemenea au făcut angajări.

De azi dimineață magazinul și-a deschis porțile și către public, în afară de oferta bogată de alimente care acoperă necesarul zilnic al clientului, Kaufland oferă și produse atractive din domeniile menaj, sticlărie, porțelan, textile, electrice, papetărie, jucării, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 8

Adaugă comentariu
Liviu, 12 aprilie 2016
Vor nu vor, trebuie sa serveasca si clienti romani. Sta-le-ar in gat.
freman, 22 ianuarie 2012
pai in primarie este o adevarata familie de unguri si niciun roman.doar rude,nepoate,nepoti,ginerici,etc doar unguri.pur si simplu prin oras ma mir cand mai aud vorindu-se romaneste.la magazin eu nu citeste integral
burebista, 20 ianuarie 2012
ROMANI din Sfantu Gheorghe oare noi nu putem sa fim macar odata uniti ?Haideti sa protestam si noi inpotriva discriminarii pe care o fac reprezentantii acestei societati comerciale la indemnurile citeste integral
Marc, 19 ianuarie 2012
Think about. AA +udmr au facut scandal ca nu sunt angajati maghiarii, ca nu mai stiu ce. Realitatea este ca publicitatea a fost exclusiv in lb maghiara, directorul este maghiar etc. Mint si citeste integral
Eugeni, 19 ianuarie 2012
Cat isi vor mai dace de cap intr o tara in care limba oficiala este limba romana???Dar bineinteles ca ziaristii scriu doar ce in intereseaza,ce i avantajeaza si ce li se dicteaza!!!Rusine!!!
freman, 19 ianuarie 2012
DESIGUR CA DIRECTORUL NU PUTEA FI GHEORGHE VASILE SI NUMAI UN BOANGHER.DESIGUR CA MAJORITATE ANGAJATILOR SUNT UNGURI.
Eugeni, 19 ianuarie 2012
Auzi Ion,dar in ce limba ai reusit sa citesti cand e deschiderea,pt ca revistrle sunt doar in limba maghiara!!!
Popescu Ion, 19 ianuarie 2012
Foarte interesant, in oras erau reclame ca deschiderea va fii in 16 ianuarie, apoi s-a modificat in 19, iar azi citind presa aflu ca s-a deschis ieri!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.