ACTUALITATE 9 iulie 2012

Rezultate bune pentru triatloniștii din Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 70 vizualizări

Sâmbătă a avut loc cea de a doua etapă a concursului Bioeel Triatlon Grandprix II, gazda etapei fiind Târgu Mureș. La acest eveniment sportiv au participat cinci concurenți din Sfântu Gheorghe, alături de alți 250 din toată țara. Toți cei din Sfântu Gheorghe au reușit să urce pe podium după concurs, iar în opinia vicepreședintelui Clubului Sportiv „Tri-Aluta”, Dániel János, succesul este cu atât mai notabil cu cât a fost foarte cald, 38 de grade la umbră.

Rezultatele sportivilor din Sfântu Gheorghe au fost următoarele: la categoria 14-19 ani – Szabó Norbert locul I, Madaras Dániel locul III; categoria 30-39 ani – Pulugor József locul I, iar în concursul open Jakab-Benke Hajnalka și Deák Zsombor au obținut locul II.

Probele din cadrul concursului de sâmbătă au fost: 1.000 de metri de înot în râul Mureș, 30 de kilometri de ciclism de teren și 7,5 kilometri de alergare.

Concursul Bioeel are în total șapte etape, dintre care două vor fi organizate în județul Covasna. Președintele Asociației Alpin Sport, Könczei Csaba, a declarat că ei vor fi organizatorii uneia dintre etapele acestui concurs de prestigiu, în luna august. „Etapa va avea loc pe data de 5 august, iar concursul se va desfășura la Reci. Suntem foarte mândri că putem organiza acest concurs, cu atât mai mult cu cât primul concurs de triatlon din România a fost organizat la Sfântu Gheorghe acum 21 de ani” – a declarat Könczei Csaba.

Clubul Sportiv Tri-Aluta va organiza o altă etapă din acest concurs, tot în luna august, sub denumirea „Cupa Tri-Aluta”. Concursul se va termina în septembrie, ultima etapă va fi găzduită de Mediaș.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.