ACTUALITATE 31 mai 2018

Prinții și prințesele, așteptați la Castelul Kálnoky

de Iulia Drăghici - Taraș | 579 vizualizări

Locația din Micloșoara organizează activități pentru Ziua Copilului

După succesul evenimentului „Picnic la castel”, Castelul Kálnoky din Micloșoara s-a pregătit pentru un alt eveniment special, de această dată dedicat celor mici. Astfel, prinții și prințesele, dar și părinții acestora sunt așteptați vineri, 1 iunie, să ia parte la activitățile organizate la conac.

În ultimul weekend al lunii mai a avut loc programul „Picnic la castel”, în cadrul proiectului internațional „Săptămâna Patrimoniului Privat”, iar Castelul Kálnoky de la Micloșoara, inclus în inițiativă, s-a bucurat de mulți oaspeți din județul Covasna și nu numai.

Astfel, pornind de la interesul acordat, poarta castelului se deschide din nou pentru iubitorii de activități alternative chiar vineri, pe 1 iunie.  Acțiunile de Ziua Copilului se vor derula între orele 10 – 17. Accesul este gratuit pentru copii cu vârsta de până în 6 ani!

Copiii și părinții vor putea să viziteze castelul, să se plimbe cu poneii, să participe la vânătoarea de comori, să învețe dansuri populare, să coloreze și să deseneze.

Căluții calmi și iubitori vor fi aduși la castel după următorul program: între 11:00 și 13:00 – plimbare, după 13:30 – echitație.

În ceea ce privește programul de vânătoare de comori, organizatorii promit că cei mici vor avea o experiență de neuitat! Aceștia trebuie să adune comorile ascunse sub copaci, individual sau în echipă. Acest program, în afară că este foarte distractiv pentru copii, are și un rol educativ.

„Așadar, așteptăm copiii și părinții cu drag la evenimentul nostru de Ziua copilului”, transmit organizatorii.

Mai multe informații pe pagina Castelului Kálnoky de la Micloșoara: www.fb.com/thekalnokycastle.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.