ACTUALITATE 14 februarie 2012

Prefectul este mulțumit de primarii din județ

de Székely Emőke | 72 vizualizări

György Ervin a apreciat munca depusă de edilii din Covasna în vederea deszăpezirii drumurilor.

Deși au fost câteva probleme în ceea ce privește comunicarea, prefectul județului Covasna, György Ervin, este mulțumit de munca depusă de către primarii din județ în vederea deszăpezirii drumurilor. „Primarii nu au așteptat să vină ajutoare ci au încercat să rezolve situația pe cont propriu. Unii au reușit cu utilajele din dotare, alții au avut la dispoziție fonduri pentru asemenea situații neprevăzute. Acum se vede cine este într-adevăr un primar gospodar” – a declarat prefectul.

În ceea ce privește situația din satul Alungeni, unde peste 300 de persoane au rămas izolate aproape două zile, prefectul a spus că acolo s-a creat o situație aparte, pe care primarul comunei Turia a încercat să o rezolve, iar când a văzut că nu reușește, a apelat la ajutoare.

În județul Covasna se circulă în condiții de iarnă, fiind închise drumurile naţionale DN2D între Ojdula şi Tulnici (porţiunea din judeţul Vrancea), iar pe DN10 între Întorsura Buzăului – Buzău este restricţie de circulaţie pentru vehiculele peste 7,5 tone.

Sunt închise două segmente din drumul naţional 121A, între Valea Crişului şi Aita Medie şi între localităţile Moacşa-Leţ (drum cu circulaţie redusă, grad IV), precum şi drumul judeţean 121F, între Cernat şi Mărcuşa (la Mărcuşa se poate intra dinspre Catalina). Acestea sunt de fapt drumuri lăturalnice, nicio localitate din județ nefiind izolată. De asemenea, nu sunt închise școli în județ.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.