ACTUALITATE 7 august 2014

PNL Covasna s-a mutat în casă nouă

de Székely Emőke | 115 vizualizări

Organizația județeană Covasna a Partidului Național Liberal (PNL) s-a mutat din centrul orașului în clădirea sindicatelor de pe strada Grigore Bălan. Aici funcționează și cabinetul senatorial al lui Marius Obreja, urmând ca în perioada următoare să fie stabilit și unde va fi sediul organizației municipale a partidului.

Președintele PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat că nu și-au retras nici cererea pe care au înaintat-o Primăriei Sfântu Gheorghe prin care cer un sediu pentru partid.

„Am primit o propunere de la Primăria Sfântu Gheorghe, și anume să ne mutăm în clădirea care se află lângă Tribunal, unde a fost Poliția Comunitară. Am mers la fața locului, am inspectat și am văzut că acea clădire nu este racordată la utilități și nici nu are grup sanitar. Pe lângă asta știm că acea clădire va fi demolată peste un an-doi, așadar o investiție acolo nu este oportună” – a declarat Marius Obreja.

Acesta a mai spus că așteaptă în continuare alte oferte pe care le vor analiza pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește sediul organizației județene. În ceea ce privește PNL Sfântu Gheorghe, Obreja spune că vor discuta și cu cei de la PDL Covasna și se vor pune de acord în această privință.

PNL Covasna s-a mutat din vechiul sediu luna trecută, după ce proprietarul imobilului și-a manifestat dorința de a-l vinde. Când au aflat că trebuie să elibereze spațiul, cei din conducerea partidului au înaintat o cerere către Primăria Sfântu Gheorghe prin care au solicitat o locație în baza legii care spune că administrațiile publice locale trebuie să asigure spații pentru sediile de partid.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.