ACTUALITATE 18 iulie 2011

Pistă și rampă de acces deasupra Parcului Central

de Monica Vrânceanu | 50 vizualizări

Consiliul Local (CL) Sfântu-Gheorghe va investi peste 20.000 de euro în reabilitarea și amenajarea scării exterioare și a rampei pentru bicicliști și persoane cu dizabilități din zona de Sud - Vest a Parcului Central Elisabeta.

Decizia de reabilitare și amenajare a unei rampe destinate atât bicicliștilor cât și persoanelor cu dizabilități a venit în urma depunerii la Primărie a unui memoriu prin care se arată că în prezent accesul acestora în Parcul Central se poate face doar pe partea Nord - Vestică, fără acces direct pe podul de pe străzile Libertăţii-Spitalului, unde în prezent nu există decât trepte pentru accesul pietonal.

Potrivit unui studiu atașat memoriului, prin investiția Primăriei se va realiza o structură  rutieră rigidă, care va cuprinde un trotuar-pistă ce va avea o lățime de trei metri, cu două benzi de circulație și va fi destinat cicliștilor. Se va amenaja totodată o rampă pe care persoanele cu dizabilități să poată avea acces direct în Parcul Central, iar lucrările au un termen de realizare de patru luni.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.