ACTUALITATE 25 iunie 2013

Pensiunile covăsnene așteaptă oaspeții estivali

de Székely Emőke | 59 vizualizări

Proprietarii de pensiuni din județul Covasna sunt pregătiţi pentru a-și întâmpina oaspeții cu prețuri la nivelul celor de anul trecut. Sezonul pentru ei începe odată cu venirea vacanței, însă cea mai profitabilă lună este august.

În opinia președintelui ANTREC Covasna, Daragus Attila, în lunile iunie și iulie turiștii merg mai mult la mare, pentru ca în august să se bucure de răcoarea aerului de munte. „Anul trecut pensiunile covăsnene au avut un sezon reușit, sper ca și anul acesta să fie măcar la fel. De câțiva ani s-a schimbat componența etnică a oaspeților, dacă în urmă cu ceva timp pensiunile covăsnene au fost vizitate mai mult de turiști din Ungaria, acum vin multe persoane din județele din sudul României, dar și din Moldova” – a declarat Daragus Attila.

O noapte de cazare la o pensiune din județ începe de la 70 de lei și poate ajunge și la 200 de lei pe cameră, în funcție de locație și de dotarea pensiunii. În general turiștii pot alege să servească și masa la pensiune, proprietarii le pregătesc bucate tradiționale, dar și specialități internaționale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.