ACTUALITATE 17 iulie 2013

PDL cere protejarea întreprinzătorilor

de Székely Emőke | 61 vizualizări

Partidul Democrat Liberal a depus zilele acestea la Camera Deputaților un proiect de lege cu privire la înființarea Autorității Naționale pentru Protecția Întreprinzătorului. În opinia prim-vicepreședintelui PDL Covasna, Szőke Barna, este nevoie de această autoritate pentru că în timp ce consumatorii din România sunt protejați, nu același lucru se poate spune despre întreprinzători.

„Este foarte bine că vin întreprinzători străini în România, ceea ce nu este tocmai bine este faptul că aceștia primesc mai multe facilități decât întreprinzătorii români, deși banii pe care îi produc îi scot în mare măsură din țară, în timp ce banii produși de firmele românești rămân aici. Eu ca și întreprinzător român mă simt total neprotejat” – a declarat Szőke Barna.

Acesta a precizat că i se pare inacceptabil să nu existe un control al... controalelor, și că dezaprobă faptul ca unele organe ale statului să îl controleze de trei ori pe an. „Mi se pare aiurea să fiu controlat de Garda Financiară de trei ori pe an. La fel cum mi se pare aiurea și să fii controlat de Gardă doar o dată la 10 ani. Nu e bine” – spune Szőke Barna.

Dacă va fi sau nu aprobat acest proiect de lege, rămâne de văzut după vacanța parlamentară.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.