ACTUALITATE 25 iulie 2011

Pământ surpat peste un muncitor

de Székely Emőke | 47 vizualizări
În cursul zilei de ieri, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Mihai Viteazul” al judeţului Covasna a fost anunţat prin sistemul 112 despre faptul că o persoană a fost surprinsă sub un mal de pămant în localitatea Arcuş. Două echipaje din cadrul Detşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe s-au deplasat la faţa locului unde au constatat că un muncitor ce lucra la montarea ţevilor de apă şi canalizare

În cursul zilei de ieri, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Mihai Viteazul” al judeţului Covasna a fost anunţat prin sistemul 112 despre faptul că o persoană a fost surprinsă sub un mal de pămant în localitatea Arcuş.

Două echipaje din cadrul Detşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe s-au deplasat la faţa locului unde au constatat că un muncitor ce lucra la montarea ţevilor de apă şi canalizare, într-un canal de circa 3 m adâncime şi aproximativ 1 m lăţime, fără măsuri de protecţie, a fost surprins de malul de pământ surpat.

Pompierii militari au intervenit cu ajutorul lopeţilor pentru îndepărtarea pământului din jurul victimei, reuşind scoaterea acesteia în aproximativ 25 de minute. Victima a fost predată în stare de conştienţă serviciului de ambulanţă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.