ACTUALITATE 25 iulie 2013

Organigrame noi, mai puține posturi

de Székely Emőke | 73 vizualizări

Consiliul Județean Covasna a aprobat miercuri proiectele de hotărâre cu privire la noile organigrame și statute de funcții ale instituțiilor din subordine. Măsura a fost necesară pentru că o Ordonanță de Guvern spune că posturile neocupate trebuie desființate.

Astfel 12 posturi libere nu vor mai fi ocupate, în schimb au fost „salvate” 9,5 posturi necesare pentru derularea unor proiecte. Instituțiile vizate sunt aparatul de specialitate al Consiliului Județean Covasna, Muzeul Național Secuiesc, Biblioteca Județeană „Bod Péter”, Spitalul de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf”, Centrul Județean Pentru Protecția Naturii, Dezvoltare Rurală și Salvamont, Camera Agricolă, Centrul de Cultură, Centrul de Studii Europene, Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu Gheorghe.

Ordonanța de Guvern care a intrat în vigoare la sfârșitul lunii iunie prevede că se pot face angajări pe posturile care se eliberează, însă numai după ce posturile libere și neocupare vor fi desființate. Măsura nu este valabilă pentru instituțiile de învățământ, cele sanitare și cele din sistemul social, și nici pentru care au fost anunțate concursuri înainte de intrarea în vigoare a Ordonanței.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.