ACTUALITATE 7 august 2014

Ordine publică asigurată de jandarmii covăsneni

de Székely Emőke | 70 vizualizări

În luna iulie a acestui an, efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Gheorghe Doja” Covasna au acţionat pe raza judeţului Covasna pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Efectivele inspectoratului au executat 25 de misiuni de asigurare a ordinii publice (la manifestări cultural artistice, sportive şi de protest) şi 18  misiuni în cooperare cu alte instituţii (I.P.J. Covasna, Administraţia Publică Locală, executori judecătoreşti).

Jandarmii covăsneni au participat la menţinerea ordinii publice prin organizarea împreună cu poliţia a peste 463 de patrule mixte şi executarea a peste 66 de misiuni de patrulare cu efective de jandarmi, atât în mediul urban cât şi în cel rural.

Pe timpul misiunilor de ordine publică executate în luna iulie, jandarmii covăsneni au aplicat 35 de sancţiuni contravenţionale (19 avertismente şi 16 amenzi în valoare totală de 4.500 de lei), au constatat 3 infracţiuni flagrante săvârşite de 4 autori şi au participat la constatarea în cooperare cu poliţia a altor 4 infracţiuni săvârşite de 6 autori.

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie aflate în misiune.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.