ACTUALITATE 28 septembrie 2011

O nouă victorie pentru Spicom Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 56 vizualizări

Echipa locală de futsal are 4 victorii din 4 partide şi e pe primul loc în Liga Naţională.

În cea de a patra etapă a Ligii I la futsal, echipa locală Spicom Sfântu Gheorghe a întâlnit pe teren propriu echipa Focşani 2007. Băieţii lui Tot Csaba au arătat în prima repriză un joc frumos, bazat pe construirea fazelor. Scorul a fost deschis de către gazde, după care oaspeţii au egalat. Spicom Sfântu Gheorghe a continuat să construiască, iar scorul la pauză a fost de 4-2.

Cea de a doua parte a jocului le-a aparţinut în mare parte oaspeţilor, care au practicat un joc agresiv, bazat pe pressing. Aşa se face că echipa din Focşani a reuşit să egaleze. Cu doar câteva minute înainte de finalul partidei, gazdele, împinse de un public numeros şi foarte entuziast, au reuşit să marcheze golul care le-a adus victoria, scor 5-4.

În etapa următoare va avea loc derby-ul covăsnean, dintre KSE Târgu Secuiesc şi Spicom Sfântu Gheorghe. Partida se anunţă a fi una interesantă, KSE vine după o înfrângere crâncenă suferită la Târgu Mureş (City Us Târgu Mureş - KSE Târgu Secuiesc 14-0), iar Spicom a câştigat toate partidele disputate până acum.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.