ACTUALITATE 12 mai 2014

O nouă crimă la Târgu Secuiesc

de Székely Emőke | 219 vizualizări

După ce la începutul acestui an un tânăr a șocat opinia publică după ce și-a omorât bunica și a încercat să-și omoare și mama, un nou caz de omor a avut loc la sfârșitul săptămânii, tot în orașul breslelor.

Nefericitul eveniment a avut loc duminică noaptea, când un tânăr de 18 ani a înjunghiat un alt bărbat în vârstă de 39 de ani, care în urma rănilor a decedat. Totul s-a întâmplat într-un local din oraș, iar oamenii legii au fost chemați de o angajată a barului. La fața locului s-au deplasat atât polițiști, cât și un echipaj medical, care nu a mai putut decât să constate decesul.

Cercetările au fost preluate de o echipă condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, iar autorul faptei a fost identificat și reținut. Acesta le-a povestit anchetatorilor că se certase cu victima, iar discuțiile au degenerat în violență, iar el i-a aplicat victimei o lovitură de cuțit în zona gâtului, lovitură care i-a fost fatală.

Cadavrul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Covasna în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cu autorul în stare de reţinere.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.