ACTUALITATE 14 februarie 2023

O nouă autospecială, în valoare de 350.000 de euro, pentru pompierii întorsureni

de David Leonard Bularca | 897 vizualizări

Pompierii de la Întorsura Buzăului au primit în dotare o nouă autospecială, în valoare de 350.000 de euro. Achiziția a fost făcută de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna, Alexandru Marian Rechițean. 

Primarul din Întorsura Buzăului, Raul Urdă, a scris pe contul său de Facebook despre noua autospecială intrată în dotarea pompierilor întorsureni. 

„Siguranța vieților și a bunurilor materiale ale cetățenilor noștri este prioritate pentru autoritățile locale și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Covasna (...). Mulțumim domnului inspector-șef lt. col. Simtea Adrian pentru dotarea cu o nouă autospecială de intervenție de capacitate 10.000 litri, în val. de 350.000 euro.

Dorim ca mașina cea nouă să fie folosită doar la parade și antrenamente ale dragilor noștri pompieri militari”, a scris edilul pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna ne-a transmis că investiția a fost realizată de IGSU. 

„Doar stația de pompieri din Întorsura Buzăului a primit în dotare această autospecială, fiind achiziționată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență”, a precizat Alexandru Marian Rechițean. 

În luna decembrie a anului trecut, ISU Covasna a primit o altă autospecială de intervenție nouă, cu o capacitate de 4.000 de litri de apă, după cum anunțau reprezentanții instituției printr-o postare pe Facebook. 

Sursa foto: Raul Urdă/Facebook

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.