ACTUALITATE 6 martie 2014

O formaţie din Sfântu Gheorghe pleacă în turneu internațional

de Monica Vrânceanu | 95 vizualizări

Selfish Murphy

Formaţia Selfish Murphy din Sfântu Gheorghe porneşte într-un turneu internaţional, urcând pe scene din zece ţări. Trupa care cântă muzică de influențe celtice va susține turneul între 6 și 29 martie, în 18 localități. Turneul porneşte din Cluj Napoca și va poposi apoi la diverse festivaluri culturale sau în cluburi din Slovacia, Polonia, Belgia, Spania, Italia, Austria, Slovenia, Serbia şi Cehia.

Turneul internațional este înscris în festivalul caritativ Sfântul Patrick din Madrid, în cadrul căruia vor concerta formaţia din Sfântu Gheorghe şi o alta, din Serbia. Evenimentul caritativ este susţinut şi de Ambasadele României şi Serbiei, potrivit lui Martinka János, liderul trupei Selfish Murphy. Trupa aniversează în această lună trei ani de la înființare și se bucură deja de popularitate internaţională din ce în ce mai mare.

Formaţia Selfish Murphy a luat fiinţă în anul 2011 la Sfântu Gheorghe, fiind specială prin faptul că în România nu avem nicio altă formaţie care să interpreteze muzică irlandezo-celtică.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.