ACTUALITATE 14 iulie 2011

Mușcat de viperă la strâns de ciuperci

de Monica Vrânceanu | 43 vizualizări
Un bărbat în vârstă de 55 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Sfântu Gheorghe după ce a fost mușcat de o viperă. Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU, Fulop Annamaria, bărbatul a fost mușcat miercuri de o viperă, în timp ce se afla la strâns de ciuperci într-o pădure de lângă Comandău. ”După administrarea serului antiviperin şi stabilizarea stării de sănătate

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Sfântu Gheorghe după ce a fost mușcat de o viperă. Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU, Fulop Annamaria, bărbatul a fost mușcat miercuri de o viperă, în timp ce se afla la strâns de ciuperci într-o pădure de lângă Comandău.

”După administrarea serului antiviperin şi stabilizarea stării de sănătate a pacientului la Unitatea de Primiri Urgenţe, acesta a fost transferat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Starea de sănătate a bărbatului, care primeşte în continuare tratamentul adecvat, este bună”, a declarat Fulop Annamaria.

Cei de la SJU atrag atenția populaţiei cu privire la înmulţirea viperelor în zona judeţului Covasna și susțin că orice mușcătură de șarpe trebuie anunțată prin numărul de urgență 112. Conducerea Spitalului susține că la Sfântu-Gheorghe există destule doze de ser antiviperin, în ultimii ani mușcăturile de șarpe fiind destul de des-întâlnite pe timpul căldurii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.