ACTUALITATE 10 mai 2011

Mort în stradă de Zilele orașului

de Monica Vrânceanu | 42 vizualizări

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost găsit inconștient pe stradă sâmbătă la Sfântu-Gheorghe, el murind apoi la Spitalul Județean de Urgență (SJU).

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna, nu se cunosc încă foarte multe detalii legate de cazul bărbatului care a murit la scurt timp după ce a fost găsit în stradă, autopsia acestuia nefiind încă finalizată.

Șeful Ambulanței Covasna, Tiberiu Poștoacă, a declarat că cei de pe mașina de ambulanță care l-a preluat pe bărbat au spus că acesta era inconștient și mirosea puternic a băuturi alcoolice, fiind căzut în stradă, în genunchi. Din păcate, bărbatul a decedat la scurt timp după ce a fost adus la Spital. Omul nu avea asupra sa niciun fel de acte, ci doar un telefon mobil, cu ajutorul agendei căruia Poliția îi va stabili identitatea.

”Acesta a fost un caz unic din punct de vedere al gravității, ediția din acest an a Zilelor Sfântu-Gheorghe fiind destul de lipsită de evenimente nefericite, poate și din cauză că vremea nu a fost tocmai favorabilă consumului fără limite a băuturilor alcoolice la terase”, a declarat Tiberiu Poștoacă.

Pe de altă parte, șeful Ambulanței a precizat că ultimele trei săptămâni au fost pline de solicitări pentru crize cardiace, infarcturi și accidente vasculare celebrale - tocmai din cauza instabilității vremii, care a provocat schimbări semnificative în organismele celor vulnerabili.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.