ACTUALITATE 1 iunie 2014

Modificări la hotărârea de interzicere a accesului căruțelor în Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 93 vizualizări

Prefectura Covasna a sesizat unele nereguli cu privire la hotărârea Consiliului Local Sfântu Gheorghe de a interzice circulația căruțelor în oraș. Potrivit Instituției Prefectului, Primăria trebuie să asigure un drum ocolitor pentru cei care doresc să tranziteze orașul cu căruța.

„Este o problemă națională, și nu locală, nicăieri nu sunt drumuri de ocolire destinate căruțașilor. Primăria însă permite tranzitarea orașului cu căruța dacă proprietarul cere în prealabil o hârtie în acest sens în care să fie specificată ziua și ora tranzitării” – a declarat reprezentantul Poliției Locale Sfântu Gheorghe, Cristian Apostol.

Astfel hotărârea de Consiliu local a fost modificată, iar viceprimarul Tischler Ferenc a accentuat faptul că pe teritoriul municipiului circulația căruțelor este în continuare interzisă.

În ultima săptămână cei de la Poliția Locală nu au depistat niciun căruțaș prin oraș, asta după ce de la data intrării în vigoare a hotărârii au fost confiscate 16 căruțe, care însă au fost recuperate de proprietari după plata amenzii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.